Rör ihop degen på kvällen, grädda på morgonen. Enkelt och gott recept på glutenfria frukostfrallor.
Ingredienser
- 25 g Jäst
- 500 g Vatten Kallt
- 2 msk Rapsolja
- 600 g Glutenfri fin mix
- 1 msk Fiberhusk
- 1 tsk Salt
Instruktioner
-
Smula ner jästen i en bunke, tillsätt vattnet och rör så det löses upp.
-
Blanda ner mjöl, fiberhusk, salt och olja och rör till en lös smet. Tillsätt inte allt mjöl om det nte behövs.
-
Täck med plastfolie och ställ i kylen över natten.
På morgonen:Sätt ugnen på 275 C och ställ en plåt med höga kanter eller ugnsform i botten
-
Ta ut degen och stjälp upp på mjölat bord.
-
Dela degen i 10 delar, knåda inte
Snygga ev till dem lite genom att vika in kanterna under så de blir runda.
-
Lägg på en plåt med bakpapper.