New Yorkresan dag 5

Morgonen hälsar oss med solsken! Och vi ger oss av mot Pier 17  för att skaffa oss biljetter till någon av kvällens musikaler. Efter sisådär 45  minuter i kö utanför hålet i väggen där de rabatterade biljetterna för dagens  föreställningar fanns så hade vi lyckats lägga vantarna på biljetter till the  Phantom of the Opera, puh!
Vi ser till att få lite lunch och tar sen en solig  och ganska varm promenad över Brooklyn Bridge som  är nästan en sjömil lång. Lite pust och sedan ”the A train” tillbaka till  Manhattan till Carmaine street där vi var på jakt efter en longboard affär. Inga  longboards så långt ögat nådde, men fullt med musikaffärer. Allt eftersom  eftermiddagen gick så promenerade vi hela vägen upp via 5th Avenue och sedan  Broadway upp till Times Square. Vi gjorde vissa avbrott för att vila fötterna  och få förfriskningar i det soliga vädret. Vid Madison Square Park åt vi  dundergod glass.
Det var inte svårt att lokalisera teatern är vi kommit  fram. I väntan på att klockan skulle bli 7 åt vi en tidig middag.