Kubaresan dag 5 – Varadero

Nu var dagen inne för bad med delfiner. Vi skulle bli hämtade vid hotellets reception vid halv tio. Men Apollo hade sagt att man inte skulle hetsa upp sig om dom var en kvart sena eller så, så vi hetsade inte upp oss förrän klockan tio då vi klagade lite och redan vid sådär tjugo i elva så kom bussen och vi åkte några stenkast bort till delfinariet. Lotta, Erik och Ylva klädde på sig flytvästar och fick göra några trix var med två delfiner. Det coolaste var att bli uppskjuten i luften av en delfinnos under vardera foten.

På eftermiddagen vidtog sedvanligt slappande vid stranden fram till fyra då modern fick för sig  att köpa sig en timme wifi för cirka 50 kr. Internet på Kuba är jättedåligt så jag hade inga höga förväntningar. Tyvärr funkade det inte alls första halvtimmen, för att sedan bättra sig och fungera uselt den andra.

Vid halv sju började galabuffén som invigdes med bubbel och snittar. Snittarna undvek vi eftersom vi sett dom ligga framme i den japanska restaurangen sen lunch. Buffén var magnifik med bland andra enorma mängder hummer och kuliga saker som slott i choklad.

Lämna ett svar